طرز تهیه بادمجان شکم پر


زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت:‌۶۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج دانه بلند:‌ ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
بادمجان بزرگ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.
سیر: ‌۲ حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: ۵/۱ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
آب ۲ عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: ۵/۱ پیمانه

طرز تهیه:
فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت
۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.

روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت
۵ دقیقه سرخ کنید.

سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود
۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت
۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

سینی را درون فر به مدت
۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .