بدترين محل براي نگهداري دانه يا پودر قهوه يخچال يا فريزر است. جان مک گرگور، متخصص صنايع غذايي و استاد دانشگاه کلمسون در اين باره ميگويد: «هر بار که آن را از يخچال يا فريزر بيرون ميآوريد دماي آن تغيير ميکند و اين موضوع روي طعم قهوه تاثير ميگذارد.
درست مثل اينکه يک فنجان قهوه را بارها و بارها بجوشانيد.» دانهها يا پودر قهوه را در قوطيهاي شيشهاي نيمه شفاف دردار ريخته و در کابينت آشپزخانه نگهداري کنيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .